bedankt voor het aanvragen van de mini videotraining!
Je ontvangt hem ook nog per mail over 5 minuten.
check ook je spam!

Bekijk hier de mini videotraining met dé 7 tips om zelfverzekerd voor de klas te staan.

Wil jij graag doorpakken en meer input met praktijkvoorbeelden over deze tips? Heb jij aan deze videotraining van 12 minuten niet genoeg en wil jij nóg meer weten?

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Bestel dan uitgebreide video training ‘Vliegende Startende Leerkrachten 2.0’

In deze online training van 1,5 uur geef ik je makkelijk uit te voeren tips. Tips om meer zelfvertrouwen te krijgen terwijl je voor de klas staat. 

Je zal deze direct uit kunnen voeren in jouw onderwijspraktijk. Geen one-size-fits-all aanpak, maar meer een buffet van effectieve leerkrachtstrategieën waar jij uit kan kiezen. Je houdt 4 weken toegang tot deze videotraining, dus als je iets wil terugkijken dan is dat deze hele periode mogelijk. Ideaal ook om even rustig wat notities te maken zodat je deze er altijd bij kan pakken. 

Voor wie is de videotraining ‘Vliegende Startende Leerkrachten 2.0’ geschikt?

Na de training…

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

De investering

Bestel de videotraining ‘Vliegende Startende Leerkrachten 2.0’

De kosten van de videotraining zijn €49,95,- per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden om te betalen. Ten allen tijde krijg je een factuur per mail opgestuurd die je vervolgens kan indienen bij je directie.

Dat betekent dat de training voor jou gratis is!

Reviews

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Over Marleen

Ik ben Marleen Lapidaire. Al sinds 2014 werk ik als leerkracht in de groepen 5 t/m 8. Ik heb jarenlang fulltime gewerkt en nu ben ik ondernemer: ik coach en train leerkrachten en sta ook zelf regelmatig nog voor de klas.

Steeds meer (startende) leerkrachten kwamen naar mij toe met dezelfde vragen: “Marleen, hoe krijg ik mijn leerlingen bewuster van hun eigen leerproces?” Of “Hoe krijg ik kinderen aangeleerd dat ze stapjes kunnen maken in een doel?” En op precies DIE vragen had ik duidelijke en praktische antwoorden. Deze leerkrachten merkten dat zij, na het uitvoeren van mijn tips, veel actievere leerlingen in de klas hadden. Hun leerlingen waren zich veel bewuster van wat ze aan het leren waren.

Samen kunnen we het onderwijs een beetje mooier en beter maken!

Scroll naar boven
Scroll naar top