bedankt voor het aanvragen van de mini videotraining.
JE ONTVANGT HEM OOK NOG PER MAIL OVER 5 MINUTEN.
chECK OOK JE SPAMBOX!

Bekijk hier de mini videotraining om formatief evalueren te implementeren in jouw onderwijspraktijk

Wil jij graag doorpakken en meer input met praktijkvoorbeelden over deze tips? Heb jij aan deze mini videotraining van 14 minuten niet genoeg en wil jij nóg meer weten?

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Bestel dan de training ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’

In deze videotraining van een kleine 1,5 uur geef ik je makkelijk uit te voeren tips. Tips die jij kunt toepassen in de praktijk, zodat jij formatief evalueren in jouw klas kan uitvoeren.

Je zal deze tips direct uit kunnen voeren in jouw onderwijspraktijk. Geen one-size-fits-all aanpak, maar meer een buffet van effectieve leerkrachtstrategieën waar jij uit kan kiezen. Je houdt 4 weken lang toegang tot deze videotraining, dus als je iets wil terugkijken dan is dat deze hele periode mogelijk. Ideaal ook om de videotrainingen in delen te kijken.

Dit ga je leren tijdens de training:

Voor wie is deze videotraining geschikt?

Leerkrachten die graag het beste uit de kinderen wil halen. Iemand die niet bang is om te leren en om nieuwe dingen uit te proberen. Deze videotraining is voor mensen die leerkracht zijn geworden om kinderen écht verder te krijgen in hun leerproces, zowel binnen de vakgebieden als hun eigen persoonlijkheid.

De training kan gevolgd worden door enthousiaste pabo-studenten, startende leerkrachten en leerkrachten die al langer in dit prachtige vak zitten. Maar vooral voor leerkrachten die met kleine aanpassingen al een enorm verschil willen maken.

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessuggesties. Zie het als een soort buffet waar je verschillende dingen van kan uitproberen. Het is mijn doel om jou te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om consistent goede lessen te geven, gericht op het leerproces.

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

De investering

Bestel dan de training ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’

De kosten van de training ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’ zijn €49,95 per persoon. Er zijn diverse mogelijkheden om te betalen. Ten allen tijde krijg je een factuur per mail opgestuurd die je vervolgens kan indienen bij je directie.

Dat betekent dat de training voor jou gratis is!

Reviews

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Over Marleen

Ik ben Marleen Lapidaire. Al sinds 2014 werk ik als leerkracht in de groepen 5 t/m 8. Ik heb jarenlang fulltime gewerkt en nu ben ik ondernemer: coach en trainer in het basisonderwijs, plus ik sta nog regelmatig voor de klas.

Steeds meer (startende) leerkrachten kwamen naar mij toe met dezelfde vragen: “Marleen, hoe krijg ik mijn leerlingen bewuster van hun eigen leerproces?” Of “Hoe krijg ik kinderen aangeleerd dat ze stapjes kunnen maken in een doel?” En op precies DIE vragen had ik duidelijke en praktische antwoorden. Deze leerkrachten merkten dat zij, na het uitvoeren van mijn tips, veel actievere leerlingen in de klas hadden. Hun leerlingen waren zich veel bewuster van wat ze aan het leren waren.

Samen kunnen we het onderwijs een beetje mooier en beter maken!