HET E-BOOK ZIT OVER 5 MINUTEN IN JE INBOX. PS: Niet ontvangen? Kijk dan even in je SPAM box.

Voordat je gaat, wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book.

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Wat kan je verwachten?

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen een leerkracht te worden die zich focust op het leerproces. 

Maar als ik heel eerlijk ben, is er nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books.

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aan loopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je een betere leerkracht wordt wanneer je doorpakt in je enthousiasme. Want dan sta je open om nieuwe dingen uit te proberen om je lesgeven te verbeteren. Van gedreven leerkrachten leren leerlingen het meest!

Laat mij je helpen. Laat mij je inspireren met kleine aanpassingen in je lesgeven, zodat de kinderen nóg meer leren in jouw lessen.

Online video training

Ik wil je, naast mijn gratis e-book, ook nog mijn videotraining ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’ aanbieden. In deze videotraining geef ik je in 1,5 uur vele tips die jij kunt toepassen in de praktijk, zodat jij formatief kan handelen.

Je zal deze tips direct uit kunnen voeren in jouw onderwijspraktijk. Geen one-size-fits-all aanpak, maar meer een buffet van effectieve leerkrachtstrategieën waar jij uit kan kiezen. Je houdt altijd toegang tot deze videotraining, dus als je iets wil terugkijken dan is dat deze altijd mogelijk. Daarnaast krijg je allerlei documenten opgestuurd, zoals de presentatie, maar ook de documenten die ik in de videotraining gebruik. 

Tijdelijk met 70% korting. Dit aanbod kun je nergens anders vinden.

Nu geef ik je de kans om deze videotraining met 70% korting te kopen voor maar 15 euro ipv €49,95 euro.

Je hebt nog...

Ja! Je kan hier je professionaliseringsbudget voor gebruiken! Dus eigenlijk is deze videotraining voor jou helemaal gratis. Gewoon even de factuur inleveren bij jouw directie en je krijgt het bedrag helemaal terug op je rekening.

Dit ga je leren tijdens deze videotraining:

Verwacht vooral veel praktische tips, inzichten en lessuggesties. Het is mijn doel om jou te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn om consistent goede lessen te geven, gericht op het leerproces.

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Wat kan je verwachten?

Bestel de training ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’.

Je houdt altijd toegang tot de videomodule ‘Zó stel jij het leerproces centraal 2.0’. Deze ontvang je per mail en de link zal via mijn academy beschikbaar zijn. Daarnaast ontvang je de presentatie die ik gebruik in deze videotraining zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen. Dit is een PDF document, dus deze kan je gewoon downloaden.

Reviews

Voor wie is de training?

De videotraining is het meest geschikt voor leerkrachten van groep 3 t/m 8. Voor enthousiaste leerkrachten die graag het beste uit de kinderen willen halen. Iemand die niet bang is om te leren en om nieuwe dingen uit te proberen. Deze videotraining is voor mensen die leerkracht zijn geworden om kinderen écht verder te krijgen in hun leerproces, zowel binnen de vakgebieden als hun eigen persoonlijkheid.

Hij kan gevolgd worden door enthousiaste pabo-studenten, startende leerkrachten en leerkrachten die al langer in dit prachtige vak zitten. Maar vooral door leerkrachten die met kleine aanpassingen al een enorm verschil willen maken.

Tijdelijk met 70% korting. Dit aanbod kun je nergens anders vinden.

Alleen nu! Van €49,94 voor 15,-

Je hebt nog...

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Over Marleen

Ik ben Marleen Lapidaire. Al sinds 2014 werk ik als leerkracht in de groepen 5 t/m 8. Ik heb jarenlang fulltime gewerkt voor de klas en nu ben ik coach en trainer in het basisonderwijs. En gelukkig sta ik ook nog met regelmaat voor de klas.

Steeds meer (startende) leerkrachten kwamen naar mij toe met dezelfde vragen: “Marleen, hoe krijg ik mijn leerlingen bewuster van hun eigen leerproces?” Of “Hoe krijg ik kinderen aangeleerd dat ze stapjes kunnen maken in een doel?” En op precies DIE vragen had ik duidelijke en praktische antwoorden. Deze leerkrachten merkten dat zij, na het uitvoeren van mijn tips, veel actievere leerlingen in de klas hadden. Hun leerlingen waren zich veel bewuster van wat ze aan het leren waren.

Samen kunnen we het onderwijs een beetje mooier en beter maken!

Veelgestelde vragen

De videotraining zelf duurt ongeveer 1,5 uur. Als je alle tips uit deze videotraining wil uitproberen, kan je er zó een maand onderwijstijd mee vullen, haha! Ik ben ervan overtuigd dat wanneer jij vaker de werkvormen uitprobeert die ik schets, je daar een betere leerkracht van wordt.

Jazeker. Zeker als je tips en verschillende werkvormen wil uitproberen om jouw lesgeven te verbeteren. 

Dat ligt eraan. Wanneer je wat meer variatie wilt in jouw werkwijze of je vindt dat het leerrendement nóg hoger kan, dan is het zeker wat voor jou. Als jij (naast wat je al weet) wilt leren om op meerdere manieren succescriteria met de kinderen te maken, of het leren op diverse manieren zichtbaar te maken en feedback geeft (en laat geven!) om het leerproces te verbeteren, dan is er nog genoeg uit te proberen.

Jazeker! Eigenlijk is deze training dus helemaal gratis voor jou! Dien de factuur in bij je directie en je krijgt het bedrag helemaal terug op jouw rekening!

Na de betaling krijg je een mailtje met de videotraining. Je krijgt automatisch een inlogcode opgestuurd om in te loggen in mijn academy.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan op info@marleenlapidaire.nl. Dan spreken we elkaar snel!

Scroll naar boven
Scroll naar top