gratis ebook: formatief handelen in tien stappen

Inspiratiesessie

“Starten met formatief handelen”

Voor schoolteams verzorg ik inspiratiesessies om te starten met formatief handelen.

Het hele team zal boordevol nieuwe ideeën de inspiratiesessie verlaten. De inhoud van de inspiratiesessie gaat over formatief handelen, waarbij ik verschillende werkvormen en inspiratie deel. Hiermee zet jij het leerproces centraal!

Jouw schoolteam kan dankzij de inspiratiesessie starten met formatief handelen in de klas: Werken met succescriteria, effectieve feedback geven en het visueel maken van het geleerde.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Is jouw interesse gewekt en willen jij en jouw schoolteam graag een inspiratiesessie volgen over starten met formatief handelen? Je kunt je aanmelden per e-mail, waarna we een vrijblijvend, online kennismakingsgesprek inplannen. We bespreken de uitdagingen waar het team tegenaan loopt en we hebben het over de visie van de school. Op basis van dit gesprek kunnen we kijken of we een match zijn!

Jij bespreekt de inhoud van het trainingsaanbod intern en koppelt vervolgens aan mij terug of ik deze inspiratiesessie mag verzorgen. Daarna proosten we op een prettige samenwerking!

Inspiratiesessie TrainenLeren Marleen Lapidaire

Waar vindt de inspiratiesessie plaats?

De inspiratiesessie vindt plaats in een algemene ruimte in de school. Na de inspiratiesessie “Starten met formatief handelen” ontvangt iedereen het video- en beeldmateriaal dat ik gebruik in de presentatie. Ik geef tijdens de inspiratiesessie namelijk veel tools zodat jouw schoolteam actief aan te slag te gaat met formatief handelen. Mocht de inspiratiesessie liever online gegeven worden, dan kan dat ook.

Het gaat er natuurlijk om wat de leerkrachten vervolgens met de verkregen tools gaan doen. Ik kan alvast verklappen: mijn enthousiasme en bevlogenheid dragen hier enorm aan bij. Dus wil jij dat jouw team met nieuwe ideeën aan de slag gaat? Dan is het tijd om contact met mij op te nemen!

De investering

De inspiratiesessie is te boeken voor €400,-. Boek je ná 1 januari ’23? Dan is de prijs €450,-  Daarnaast worden eventuele reiskosten in rekening gebracht.