gratis ebook: formatief handelen in tien stappen

Je bent een startende leerkracht van groep 3 t/m 8 en je wil graag een vliegende start maken.

Je vindt het een prachtig beroep, maar welke keuzes maak je in het begin? Waar doe je goed aan? Alles kost zoveel tijd en er is zoveel dat je nog wil en moet leren.

Laat mij je helpen.

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

De videotraining ‘Vliegende Startende Leerkrachten 2.0’ is echt iets voor jou! Ik geef je in 1,5 uur makkelijk uit te voeren tips.

Tips om meer zelfvertrouwen te krijgen terwijl je voor de klas staat.

Je zal deze direct uit kunnen voeren in jouw onderwijspraktijk. Geen one-size-fits-all aanpak, maar meer een buffet van effectieve leerkrachtstrategieën waar jij uit kan kiezen. Alles gebaseerd op de grote onderwijsreuzen, maar vooral uit de PRAKTIJK.

Je houdt 4 weken toegang tot deze videotraining. Dus als je iets wil terugkijken dan is dat deze hele periode mogelijk. 

Daarnaast krijg je een PDF bestand van de presentatie toegestuurd en wat extra documenten. Deze kan je gewoon downloaden en heb je dus voor altijd in jouw bezit.

Na deze videotraining van 1,5 uur…

Voor wie is deze videotraining geschikt?

Deze videotraining is het meest geschikt voor startende leerkrachten, zij-instromers of studenten die voor groep 3 t/m 8 staan. Voor enthousiaste onderwijsmensen die graag het beste uit de kinderen willen halen. Iemand die niet bang is om te leren en om nieuwe dingen uit te proberen, zowel in het vak als in hun eigen persoonlijkheid.

Wat zijn de kosten?

De kosten van de videotraining ‘Vliegende Startende Leerkrachten 2.0’ zijn €49,95. En wist je, dat elke leerkracht een professionaliseringsbudget heeft? Een fulltime leerkracht heeft ieder jaar recht op €500,- !! Dit kan je inzetten aan dingen waar jij een betere leerkracht van wordt. Dat betekent dat deze videotraining voor jou helemaal gratis is!

Na de betaling krijg je een factuur per mail opgestuurd die je vervolgens kan indienen bij je directie.

Reviews

Cursus voor basisschoolleerkracht | Marleen Lapidaire

Ik ben Marleen,

Hoi, Marleen Lapidaire hier! Al zolang ik mij kan herinneren vind ik leerkracht zijn het mooiste beroep dat er is. Nadat ik in 2014 ben afgestudeerd, werk ik als leerkracht in diverse groepen. Ik heb jarenlang fulltime gewerkt voor de klas en nu ben ik ondernemer en moeder. Als ondernemer help ik leerkrachten het leerproces centraal te stellen. Hun passie weer terug te vinden om met plezier en zelfvertrouwen voor de klas te staan. Ik geniet er enorm van om anderen te inspireren met mijn kennis en ervaring binnen formatief evalueren. Daar gaat echt mijn hart sneller van kloppen!

Steeds meer (startende) leerkrachten kwamen namelijk naar mij toe met dezelfde vragen: “Marleen, hoe krijg ik mijn leerlingen bewuster van hun eigen leerproces?” Of “Hoe krijg ik kinderen aangeleerd dat ze stapjes kunnen maken in een doel?” En op precies DIE vragen had ik duidelijke en praktische antwoorden. Deze leerkrachten merkten dat zij, na het uitvoeren van mijn tips, veel actievere leerlingen in de klas hadden. Hun leerlingen waren zich veel bewuster van wat ze aan het leren waren.

Scroll naar boven
Scroll to Top